Poletni tabor

Vabilo
Prijavnica za otroke
Navodila
Prijavnica za vodiče

VABILO

Vabilo na poletni tabor Debeli rtič 2019

VABILO ZA SLADKORČKE

Društvo za pomoč otrokom s presnovnimi motnjami bo ob pomoči Kliničnega oddelka za endokrinologijo, diabetes in bolezni presnove Pediatrične klinike organiziralo obnovitveno rehabilitacijo za otroke s sladkorno boleznijo na Debelem rtiču. Plačnik poletnega tabora je kot doslej ZZZS, določeni termin pa je med 15. 6. in 29. 6. 2019.

Prostih mest za otroke s sladkorno boleznijo je tudi letos spet za približno 90–95 otrok v spremstvu 22 vzgojiteljev in pomočnikov vzgojiteljev ter 13 članov zdravstvenega tima, zato vas prosimo, da se prijavite najkasneje do 15. 4. 2019. Letos je vabljenih kar 328 otrok, tako bo najverjetneje prišlo tudi do odklonitev, če bo prijav preveč. Tabora se bodo udeležili otroci v starostnem obdobju od 6 do 15 let.

Ekipo zdravstvenega osebja bodo sestavljali 2 zdravnika, 2 diplomirani medicinski sestri in 4 srednje medicinske sestre, dietetik, dietni kuhar in psihologi.
Prosimo, da prijavnico oddate v predvidenem roku, tudi če je odgovor negativen! Na poletni tabor lahko sprejmemo le otroke, ki bodo bivali z nami vseh 14 dni, prednost bodo imeli tudi tisti, ki na taboru še niso bili.

Če bo prijavljenih preveliko število otrok, bo posebna komisija izbrala, kateri poletni tabor najbolj potrebujejo iz zdravstvenega vidika. Tudi če se vaš otrok tabora ne bo udeležil, vas prosimo, da na spodnji povezavi izpolnite prijavnico.

Izpolni prijavnico za poletni tabor 2019 za sladkorčke ›

VABILO ZA FENILČKE

Tudi letos bo Društvo za pomoč otrokom s presnovnimi motnjami ob pomoči Kliničnega oddelka za endokrinologijo, diabetes in bolezni presnove Pediatrične klinike v Ljubljani organiziralo obnovitveno rehabilitacijo za otroke s fenilketonurijo na Debelem rtiču. Plačnik poletnega tabora je ZZZS, predvideni termin pa je med 15. 6. in 29. 6. 2019.

Obnovitvena rehabilitacija je namenjena obnovitvi in razširitvi znanja s področja fenilketonurije in navezovanju novih prijateljstev. Tabora se bodo udeležili otroci, stari od 6 do 18 let.

Ker je prostih mest le 15, vas prosimo, da se prijavite najkasneje do 15. 4. 2019. Prosimo vas, da upoštevate, da imajo prednost otroci, ki se bodo tabora udeležili za vseh 14 dni, o morebitni zakasnitvi prihoda ali predčasnem odhodu z Debelega rtiča pa se morate dogovoriti z osebjem Kliničnega oddelka za endokrinologijo.

Ne glede na to, ali ste se odločili, da bi se vaš otrok tega poletnega tabora udeležil ali ne, vas prosimo, da na spodnji povezavi izpolnite prijavnico.

Izpolni prijavnico za poletni tabor 2019 za fenilčke ›

PRIJAVNICA ZA SLADKORČKE

Prijavnica na poletni tabor 2020 za sladkorčke

[]
1 Step 1
Spoštujemo vašo zasebnost
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

PRIJAVNICA ZA FENILČKE

Prijavnica na poletni tabor 2020 za fenilčke

[]
1 Step 1


Podatki o nosilcu zavarovanja

Spoštujemo vašo zasebnost
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

PRIJAVNICA ZA VODIČE

Prijavnica za delo glavnega ali pomožnega vodiča za poletni tabor 2020

[]
1 Step 1
Želim sodelovati pri naslednjih aktivnostih:

Prijave sprejemamo do 15. 4. 2020.

Spoštujemo vašo zasebnost
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder