Knjiga ”Sladke sanje”

Knjiga ”Sladke sanje”

Društvo za pomoč otrokom s presnovnimi motnjami je izdalo v preteklih letih že veliko publikacij z namenom izobraževati, pomagati, izboljšati kvaliteto življenja. Prav posebno mesto imajo med izdanimi knjigami kar trije kuharski priročniki, ob knjigi »Sladkorčki kuhajo slastno«, zavzema posebno mesto naslednja v zbirki »Najboljše z vrha«, kjer najdemo vse slovenske dobitnike Michelinovih zvezdic, tudi Ana Roš nam je posvetila nekaj besed.

V zadnji knjigi “Sladke sanje” pa smo združili moči z enkratno ekipo – slaščičarski mojster g. Naser Gashi, vrhunski fotograf g. Dragan  Arrigler, z oblikovalko ga. Špelo Goltes ter ilustratorko ga. Metko Wraber in skrbnim lektorskim pregledom ga. Irene Vrčkovnik. Zakaj slaščice?

V naših življenjih imajo slaščice pogosto prav posebno mesto. To seveda še toliko bolj velja za otroke, in nič drugače ni pri otroku s sladkorno boleznijo.

Da je knjiga nastala so pomagali številni sponzorji, ki se jim zahvaljujemo še enkrat na tem mestu:

Ob njihovi pomoči je za družine otrok s sladkorno boleznijo knjiga dostopna po ceni 10EUR, za ostale pa 19,90 EUR. Dobite jo lahko ob obisku ambulante ali na sedežu Društva pa tudi pri podjetju Zaloker&Zaloker preko njihove spletne strani in v trgovini.